Vrouw geeft appel aan jongetje

Nieuw: online duurzame producten uit de regio bestellen

Sinds enkele maanden hebben lokale producenten, winkels en cateraars uit onze regio zich verenigd in StreekWaar. Zij hanteren duidelijke afspraken over duurzaamheid.

Het is nu mogelijk om StreekWaar-producten te bestellen via een nieuwe webshop. Doet u mee? Het aanbod varieert wekelijks al naar gelang het seizoen, de oogst en de productie. In het weekend doet u uw bestelling en op woensdag haalt u uw pakket op bij Thuis in het centrum van Wageningen. Hier worden de  klaargelegd door betrokken inwoners.

Een greep uit het aanbod: brood, groenten, zuurkool, bonenburgers, kaas, jam en oesterzwammen. Een makkelijke manier om duurzaam boodschappen te doen en lokale producenten te steunen. Ook komt u zo in contact met een leuke groep actieve Wageningers.

Kijk hier hoe het werkt en doe mee.Op een andere manier duurzaam lokaal inkopen?
Ga dan eens langs bij verpakkingsarme streekwinkel De Gieterij, duurzame eetwinkel Vreemde Streken (beiden in de Junusstraat) of de zaterdagse Duurzame Streekmarkt op het Salverdaplein!

Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de POP3 Korte Voorzieningsketens van de Provincie Gelderland en de Europese Unie.