Initiatiefnemers Herenboerderij Wageningen

Herenboeren Wageningen in oprichting

Elke week vers en lokaal voedsel, geproduceerd op je eigen boerderij. Dat kan door samen met andere huishoudens eigenaar te worden van een Herenboerderij.

Wat is een Herenboerderij?

Een Herenboerderij is een kleinschalige boerderij in eigendom van 200 huishoudens. Samen hebben ze een boer in dienst die op een duurzame manier voedsel produceert, zoals groente, fruit, aardappelen, vlees en eieren.

Herenboerderij Wageningen

In Wageningen is er sinds 2020 een initiatiefgroep voor het oprichten van een Herenboerderij. Zij onderzoeken of ze in de buurt van Wageningen een Herenboerderij kunnen beginnen. Behalve een geschikte locatie met grond, is het belangrijk dat er voldoende geïnteresseerden zijn die lid willen worden en een eenmalige investering doen.

Informatieavond donderdag 29 september 2022 19.30 uur in ‘de Lynx’

Wil je meer weten over de stappen die gezet moeten worden, de hoogte van de investering en wat het de leden allemaal oplevert? Op donderdagavond 29 september is er een informatieavond over de plannen voor een Herenboerderij in Wageningen. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur bij Communicatiebureau de Lynx, Gerrit Zegelaarstraat 1 in Wageningen. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, aanmelden gewenst.

Meer informatie

Meer informatie over Herenboeren vind je via:

De website: www.wageningen.herenboeren.nl
Email: wageningen@herenboeren.nl
Facebook: www.facebook.com/herenboerenwageningen

Foto bovenaan pagina: © Melchert Meijer zu Schlochtern