Waarom Wageningen Woont Duurzaam?

Wil jij ook een lagere energierekening of je woning duurzaam maken? Dat kan! Je leest hier meer over de kleine én grote stappen die jij vandaag al kunt zetten om energie te besparen, zelf energie op te wekken of samen met je buurtgenoten te stoppen met gas als energiebron. Doe je mee?

Doe mee!

Gratis hulp bij energie besparen

De energiekosten zijn fors gestegen. Als je minder energie verbruikt, bespaar je geld. De gemeente biedt gratis hulp. Wil je weten welke acties er voor jou zijn? Vul je adres in en je krijgt meteen een overzicht!

Stel je vraag aan het Energieloket

Heb je vragen over het verduurzamen van je woning of hoe je energie kunt besparen? De medewerkers van het Energieloket staan voor je klaar om al jouw prangende vragen te beantwoorden.

Gratis bezoek van de Tochtbusters

Wil je met eenvoudige aanpassingen energie en geld besparen? Nodig de Tochtbusters uit voor een bezoek bij je thuis. Zij helpen je met tips en gratis energiebesparende materialen, zoals ledlampen en radiatorfolie.

Lening voor toekomstbestendig wonen

Wil je je huis energiezuiniger maken? Met de Toekomstbestendig Wonen Lening is dat mogelijk. Ook asbest verwijderen en levensloopbestendige maatregelen kun je financieren met deze lening.

Nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Activiteiten

Voorbeelden