Energie voor iedereen

Kosten omlaag door energie te besparen

De beste manier om je energiekosten omlaag te brengen is door minder energie te gebruiken. De Gemeente Wageningen denkt graag met je mee en biedt gratis hulp. Denk bijvoorbeeld aan energieadvies, een energiemonitor om je energieverbruik inzichtelijk te maken en korting op een energiezuinige koelkast. Daarnaast komt ons klusteam (de ‘Tochtbusters’) graag bij je thuis met een tas vol energiebesparende materialen, zoals LED-lampen en radiatorfolie.

Vul hieronder je adres in en bekijk de opties! 

Let op: deze website is pas net online, en daarom kan het zijn dat je niet alle acties kunt zien waar je gebruik van kunt maken. De Isolatiecoach voor woningeigenaren en de Tochtbuster voor huurders worden niet altijd goed getoond. Je kunt contact opnemen met het Energieloket (0317 492 801, of vraag@energieloketwageningen.nl) als je hier vragen over hebt. Neem ook gerust contact op met het Energieloket als je extra hulp nodig hebt – zij helpen je graag verder!

Wist je dat…

…je als huurder van de Woningstichting ook energiebesparende aanpassingen kunt laten uitvoeren? Zo kan de Woningstichting op aanvraag tegen een maandelijkse verhoging van de huur spouwmuurisolatie, vloerisolatie en HR++ glas aanbrengen en tegen een maandelijkse vergoeding in de servicekosten zonnepanelen installeren. Hoe je dit aanvraagt en wat de voorwaarden zijn kan je hier lezen.