Bespaar energie, bespaar geld

Zijn jouw energiekosten hoog?

En kom je daardoor moeilijk rond?

De beste manier om je energiekosten omlaag te brengen is door minder energie te gebruiken. Dat kan met verschillende gratis acties.

Wil je weten welke acties er voor jou zijn?

Bekijk ze hieronder en vraag jouw favoriete acties aan met je adres!

Vragen of hulp nodig?

Neem contact op met het Energieloket

Telefoon 0317 492 801
Mail vraag@energieloket-wageningen.nl

Kom langs Thuis | Stationsstraat 32, Wageningen
Inloop op woensdag 14.00-16.00 uur
en vrijdag 10.00-12.00 uur

Deze campagne is opgezet voor mensen met een laag inkomen, dit zijn ontvangers van de energietoeslag

Bekijk de gratis acties

€250 Korting op
Energiezuinige koelkast

Ruil je oude, onzuinige koelkast in en bespaar eenvoudig geld.

Oude onzuinige koelkasten en vriezers zijn energievreters. Met een nieuw energiezuinig exemplaar bespaar je meteen tientallen euro’s per jaar op je energierekening. Ruil je je oude koelkast of vriezer om voor een nieuw energiezuinig exemplaar (energieklasse E of hoger)? Dan krijg je €250 korting op de aanschafprijs. De korting is alleen geldig als je je oude koelkast of vriezer inlevert en als de koelkast of vriezer op het opgegeven adres afgeleverd wordt. Deze bon is in te wisselen bij Expert of Van der Zandt.

Tochtbusters-plus
 

Gratis energie besparen in huis met behulp van ons klusteam.

Wist je dat je in huis met kleine maatregelen vaak veel energie kunt besparen? Ons klusteam kan je helpen als jij dat wilt. Na aanmelding neemt het klusteam contact met je op. Als er een afspraak is gemaakt komen ze langs met de bakfiets vol materialen. Met de praktische tips van de tochtbusters ga je zeker energie besparen. Dat scheelt direct op je energierekening! Ook kun je een energiemonitor krijgen die je helpt de energievreters te vinden. Je krijgt tips en gratis materialen ter waarde van maximaal € 150.

Gratis energiedisplay en
advies

Houd je verbruik in de gaten
en bespaar energie!

Wist je dat je je energieverbruik simpel in de gaten kunt houden? Zo kun je de energiekosten verlagen. Zet de energiedisplay ergens waar je hem goed ziet. En zo leer je waar de meeste energie aan op gaat. Hoeveel scheelt een minuut minder douchen? Wat kost het om die ovenschotel gaar te stoven? Zet je tv uit en zie binnen een paar seconden hoeveel minder stroom je gebruikt.
Heb je apparaten die de hele nacht stroom blijven slurpen? Op jaarbasis is elke Watt er één! Een vrijwilliger of Tochtbuster brengt de energiedisplay bij je langs. En helpt je ermee op weg als je wilt. Let op: de energiedisplay (Geo Trio II) werkt alleen op slimme meters die vanaf bouwjaar 2014 zijn (DSMR 4.0 of hoger).

Isolatiecoach

Wil je je koopwoning laten
isoleren? Kijk samen met de
coach naar de mogelijkheden.

Zou je graag in de isolatie van je woning willen investeren, maar blijf je er tegenaan hikken? Of vind je het lastig om passende offertes te vinden en een aanbieder te kiezen? Meld je dan aan voor de isolatiecoach! Deze coach helpt jou met het stellen van realistische doelen en het behalen ervan. Wat past er bij jouw woning, wensen en budget? Bij elke stap kijken we hoe je het beste geholpen kunt worden. Er staat ook een energieadviseur paraat voor de lastige vragen. Zo zorgen we er samen voor dat je ècht een energiezuiniger huis krijgt.

Energiecoach

Kijk samen naar je
energierekening en je verbruik
en krijg slimme bespaartips.

Wist je dat je in huis met kleine gedragsveranderingen en handige tools vaak veel energie kunt besparen? Een energiecoach (een vrijwilliger) komt langs en samen bekijken jullie je energierekening en denken jullie na over je energieverbruik. Slimme bespaartips helpen jou om steeds minder stroom, gas en water te gebruiken. De energiecoach komt een aantal keer en gratis bij je langs.

Eén van deze acties aanvragen?
 

Vul hieronder je adres in!