Waarom Wageningen Werkt Duurzaam?

Op deze site lees je wat je kunt doen om in je bedrijf energie te besparen en te verduurzamen. Welke ondersteuning de gemeente aanbiedt, welke financieringsmogelijkheden er zijn en bij welke initiatieven je kunt aansluiten.

Wil je aan de slag met duurzame mobiliteit? Kijk op Wageningen Rijdt Duurzaam.

Wil je je bedrijfspand en bedrijfsterrein vergroenen? Ga dan naar Wageningen Duurzaam Groen.

Doe mee!

Gratis energieadviesgesprek

Als je energie wilt besparen of opwekken, hoe vind je dan de juiste informatie en een betrouwbare uitvoerder? En hoe kun je het financieren? Vraag een gratis adviesgesprek aan! Een energieadviseur komt langs op je locatie. Je kunt vragen stellen en krijgt direct advies over energiebesparende maatregelen en duurzaam opwekken.

Energie label C

Vanaf 2023 moeten kantoorgebouwen minimaal energielabel C hebben. Naar schatting moet bij meer dan de helft van de kantoren in Nederland maatregelen genomen worden om aan deze verplichting te voldoen. Voldoet jouw gebouw aan de eisen voor energielabel C? Welke aanpassingen kun je doen? En waar kun je terecht voor advies?

Versnellingshuis

Ben je benieuwd wat jij kunt doen om minder afval te produceren? De experts van het Versnellingshuis helpen je hierbij.

Subsidie en financiering

Wil je jouw bedrijf verduurzamen? Ontdek welke subsidies en financieringen er zijn.

Energiefonds

Ga je met jouw bedrijf of instelling investeren in energiebesparing of het opwekken van duurzame energie? Vraag een duurzame lening aan.

Nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Gluren bij de buren