Disclaimer

Dit is een officiële website van Wageningen Duurzaam. Bij Wageningen Duurzaam horen de volgende websites:

Gemeente Wageningen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en houdt de informatie zo actueel, toegankelijk en compleet mogelijk. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze websites en gemeente Wageningen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Kom je iets tegen dat niet (meer) klopt? Dan vinden we het fijn als je ons dat laat weten via het contactformulier.

Copyright en hergebruik van gegevens

Teksten en informatie van de websites van Wageningen Duurzaam mogen, mits voorzien van een duidelijke bronvermelding en datum, hergebruikt worden. Op beeldmateriaal, logo’s en documenten kunnen beperkingen van toepassing zijn. Deze mogen niet zonder toestemming hergebruikt worden. Neem voor toestemming en meer informatie contact op via het contactformulier.

Als een andere partij dan Wageningen Duurzaam als rechthebbende wordt vermeld, dan moet u toestemming voor hergebruik bij die partij vragen.

Links naar andere websites

Op de websites van Wageningen Duurzaam staan links naar andere websites of services van andere organisaties. Wageningen Duurzaam is niet verantwoordelijk voor de informatie en veiligheid op deze websites.