Hamelakkers – Al actief

Informatieavond groot succes

Wat een geweldige opkomst op de informatieavond "Hamelakkers van gas los?" op 11 september j.l.  Mede door deze grote toeloop kwamen de "discussieronden in kleinere groepjes" en de "terugkoppeling en hoe nu verder" in de verdrukking en daardoor ook de mogelijkheid om te weten wie een actieve rol zou willen spelen in de komende energietransitie. De bedoeling was namelijk dat buurtbewoners na de informatieavond zouden afspreken om in kleine groepjes de mogelijkheden van een bepaald type warmtebron te onderzoeken.

Wilt u zich opgeven voor een bepaalde rol  binnen een bepaald aspect van de energietransitie, dan ontvangen wij graag uw aanmelding via Hamelakkerswoontduurzaam@gmail.com of via het contactformulier onderaan deze pagina. Vermeld hierbij welke rol u voor uzelf ziet  (meedenker, trekker, contactpersoon) en bij welk onderwerp (bijvoorbeeld welk type warmtebron) u iets zou willen en kunnen  bijdragen. Het bewonersinitiatief  "Hamelakkers Woont Duurzaam" wil na half november de aanmeldingen gaan clusteren. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw input namens Hamelakkers Woont Duurzaam.

N.B.: De powerpoint presentaties en een uitgebreid verslag van de avond vindt u onder het kopje "Bijeenkomsten" hieronder.

Informatiebijeenkomst "Hamelakkers van gas los?", 11 september 2018

Hieronder vindt u de slides van de presentaties van deze avond.
Contact

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de energietransitie in Hamelakkers of zelf ook actief worden? Laat dat weten via dit formulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.