Energieloket

Wilt u advies over uw volgende besparingsstap?

Robert-Jan, Astrid en Leida van het energieloket Wageningen Woont Duurzaam zijn gratis via e-mail en telefoon (0317 492 801) bereikbaar voor allerhande vragen over verduurzaming. Als er niet opgenomen wordt, spreek dan een bericht in. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld

Robert-Jan Geerts 06-24350283
Robert-Jan Geerts
robertjan@energieloket-wageningen.nl
Astrid Scholte
Astrid Scholte
astrid@energieloket-wageningen.nl
Leida van den Berg
Leida van den Berg
leida@energieloket-wageningen.nl

 

Inloop in de Binnenstadswinkel

U kunt het energieloket bellen of e-mailen. Vanaf 15 september 2021 tot (voorlopig) 15 november 2021 kunt u het Energieloket ook bezoeken in de Binnenstadswinkel (Hoogstraat 23, Wageningen). Voor vragen over energie is deze geopend op de woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur en de vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. U kunt zonder afspraak binnenlopen.

Speeddates met de energieadviseur

Daarnaast organiseert het energieloket regelmatig speeddates met een onafhankelijke energieadviseur in de BBLTHK (Stationsstraat 2). Een speeddate geeft vaak concrete vervolgstappen. Of het geeft een goede indruk van het nut van verdere begeleiding bij uw project. De speeddates zijn vaak van tevoren volgeboekt. Wilt u zeker zijn dat u aan de beurt komt? Maak dan een afspraak via het energieloket.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende inloop en speeddates.

Energieadviseurs: huisbezoek met maatwerk

Wilt u graag dat er iemand aan huis langs komt die u langer en meer gedetailleerd kan adviseren? Maak dan een afspraak met één van de onafhankelijke Wageningse Energieadviseurs. Dit advies is niet gratis maar kan u uiteindelijk wel veel geld besparen!

Frans Sweers

Frans Sweers

Specialisme:
Woningen
Energieneutraal

Foto Hanneke Tent

Hanneke Tent

Specialisme:
Woningen
Energieneutraal
VVE’s

Robert Tersmette

Specialisme:
Bestaande woningbouw
Praktisch georiënteerd advies