Zonnepanelen zonder zorgen

Wil je ook zonnepanelen, maar zie je een beetje op tegen het gedoe? Doe dan mee met onze actie ‘Zonnepanelen zonder zorgen!’
Elk jaar vergelijken we de zonnepanelen-leveranciers in de regio. De beste aanbieder mag dat jaar partner zijn van deze actie. We kijken naar prijs, kwaliteit, breedte van het aanbod, en ervaringen. Op die manier zorgen we voor een aanbod dat past bij (bijna) elk dak in Wageningen.

Hoe betaal ik de zonnepanelen?

Zonnepanelen op je dak leggen, levert vaak meer op dan spaargeld op een spaarrekening zetten. Maar niet iedereen kan de kosten van zonnepanelen betalen. Daarom heeft gemeente Wageningen de Stimuleringslening Duurzaamheid. Voor duurzame maatregelen voor je huis, kun je via de gemeente een lening met een vaste lage renteafsluiten bij Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn).

Met het geld dat je bespaart op je energierekening, kun je de maandelijkse kosten van de lening betalen. En als de lening is afbetaald, heb je een lage energierekening. Wist je dat energiebesparende maatregelen de waarde van je woning verhoogt? Nog een voordeel….

Waar draag ik aan bij?

Zonnepanelen zijn niet alleen financieel erg interessant. Met zonnepanelen draag je bij aan een beter klimaat en betere luchtkwaliteit. Zonnepanelen gaan ongeveer 25 jaar mee. Goed voor je portemonnee en toekomstige generaties!

Doe mee

Doe mee met deze actie en maak gebruik van duurzame energie van eigen dak. Kijk op; https://wageningenduurzaam.nl/wageningenwoontduurzaam/zonnepanelen-overzicht/zonnepanelen-zonder-zorgen/

Heb je vragen over deze actie? Neem contact op met het Energieloket via vraag@energieloket-wageningen.nl of 0317 49 28 01.