Bijeenkomst bij Thuis Wageningen

Online Klimaatcafé op 11 januari

Het Platform Duurzaam Wageningen en de Klimaat Coalitie Wageningen organiseren het vierde klimaatcafé op dinsdag 11 januari a.s. Een andere dag dan jullie gewend zijn vanwege de feestdagen en de beschikbaarheid van de spreker. Het is online via Zoom van 19.30 tot 21.30 uur.

Jan Juffermans gaat in gesprek over zijn ervaringen met de donuteconomie, opgedaan bij het project Ware Winst Brabant. Dit project van een groep pioniers uit het bedrijfsleven is opgezet vanuit de gedachte van de ‘Economy for the Common Good’ (ECG) en ook werkt vanuit de donuteconomie. Jan heeft jarenlang gewerkt voor het centrum voor duurzame leefstijl De Kleine Aarde, waar hij onder andere het initiatief nam voor de mondiale voetafdruk. Momenteel is hij op velerlei gebied actief onder meer als lid van het Platform Duurzame en Solidaire Economie.

Wageningse burgerinitiatieven

Ook komen weer twee Wageningse burgerinitiatieven aan het woord: Warmtenet Oost Wageningen en Oma’s soep.

Informatie en deelname

Het klimaatcafé is voor ontmoeting en inspiratie. Helaas kan dat ook deze keer niet fysiek. Dit is de zoomlink om deel te nemen aan de online bijeenkomst: us02web.zoom.us/j/81089588428?pwd=SG94QlJwQ2ZVZmZkTldaYm9KaUd4Zz09

Meer informatie: info@duurzaamwageningen.nl