Terug naar alle aanbieders

EOV

Wie ben ik?

EOV is een ecologisch bouw- en klusbedrijf dat voor en mét u werkt. Ik zoek bij elk werk wat de ecologisch gezien de meest verantwoorde oplossing voor de klant is.  Denk aan materialen die worden toegepast die veel mogelijk nagroeibaar of 100% recyclebaar zijn en die zuinig zijn in het gebruik (een aspect dat vaak wordt vergeten). Bij juiste toepassing van deze materialen wordt de bouw vaak niet duurder voor de klant.  Sommige klanten geven aan dat ze graag zelf mee willen werken; ik vind het erg leuk om het werk dan samen tot een goed eind te brengen.

Voorbeeldprojecten

  1. Thuiskantoor gebouwd voor een familie in Veenendaal dat ook te gebruiken is gastenverblijf. Het gebruikte hout is afkomstig uit Nationaal Park de Hoge Veluwe. De isolatie is uitgevoerd met schapenwol en het binnenstucwerk met Trasskalkpleister. Het groendak is uitgevoerd met natuurcompost uit de Betuwe in plaats van turf uit Canada of de Baltische staten.
  2. Buitenstucwerk uitgevoerd in Trasskalk voor Hengst Vastgoed. Trasskalk is gemalen vulkanisch gesteente waaraan niets is toegevoegd. Door de langzame afbinding van het product is de kans op scheurvorming in de pleister vele malen kleiner dan bij toepassing van cementgebonden buitenpleisters.
  3. Thuiskantoor en cursusruimte samen met de klant gebouwd in Elst (Utrecht). De klant had een link met Finland en daarom is er voor gekozen het kantoor in Finse stijl uit te voeren. Verdere bouwwijze identiek aan project 1).

Contactgegevenslogo-eov-300x117

EOV
Ewald Oude Voshaar
Roghorst 13
6708 KA Wageningen

0317-4.601.66
06-26.102.412
info@eov.nu