5 maart: inloopkraamfeest op de Markt

Misschien heb je het geboortekaartje van Liam gezien op Facebook, in de krant of op straat? Als Liam volwassen is in 2040, is onze stad Wageningen klimaatneutraal. Dat betekent dat we er alles aan doen om de klimaatverandering (opwarming van de aarde) stop te zetten. En dat er veel verschillende soorten dieren en planten kunnen leven op een gezonde aarde. We willen de wereld fijn en gezond houden voor deze generatie kinderen die in 2022 zijn geboren. En voor hun kinderen, hun kleinkinderen en iedereen die daarna wordt geboren….

Inloopkraamfeest

De geboorte van generatie 2040 viert Wageningen met een inloopkraamfeest. Dat vindt plaats op zondag 5 maart op de Markt van 13.00 tot 16.00 uur. Op die dag hangen we de vlag uit. Kom jij ook  een groen beschuitje eten op de toekomst?

Groene, Wageningse beschuitjes

We delen groene, Wageningse beschuitjes uit. Gesmeerd en mooi opgemaakt. Studenten van Rijn Ijssel bakken deze beschuitjes.

Poppentheater Theater Popsop

Kom in het Stadhuis kijken en luisteren naar poppentheater Popsop. Zij spelen een gratis voorstelling: ‘De groene verjaardag van Puck’.  Leuk voor kinderen tot ongeveer 8 jaar!
Theater Popsop speelt de voorstelling 3 keer. De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten.

  • 13.45 uur
  • 14.30 uur
  • 15.15 uur

Maak een familie portret

Samen op de foto met de familie? De fotograaf maakt in het Stadhuis voor een groen scherm een foto van je gezin. Als de foto uit de printer rolt krijgt je de foto met een vrolijke achtergrond mee.

Kijk voor meer informatie over deze campagne op de website van Generatie2040: www.generatie2040.nl