Voor ondernemers

Waar opladen?

Als e-rijder kun je je elektrische auto thuis opladen, bij je werk, of op een openbaar laadpunt.

Kijk op de digitale kaart met openbare laadpalen in Wageningen voor alle bestaande laadpunten (zwarte stippen), én de locaties waar de komende vier jaar laadpalen geplaatst worden (blauwe stippen).

E-bakfiets

Zijn je medewerkers dagelijks op pad in de buurt, bijvoorbeeld voor bezorging of reparaties bij klanten? Dan is een elektrische bakfiets een interessant alternatief voor een bedrijfsauto. Met een elektrische bakfiets voor je lokale transport, heb je drie keer winst: fietsen is gezonder, een elektrische bakfiets is schoner en ook nog eens goedkoper dan een bestelbus op brandstof.

Lees meer over de voordelen en voorbeelden van Wageningse ondernemers die al werken met een elektrische bakfiets of aanhanger.

Advies

Wil je advies over elektrisch vervoer in het algemeen, of specifiek over de elektrische bakfiets? Gemeente Wageningen maakt ondernemers graag enthousiast voor duurzaam vervoer en werkt daarom samen met Toro E-mobilita. Zij maken tegen een gereduceerd tarief een plan van aanpak en een kostenberekening voor je. Neem contact op met Robin Smale (Gemeente Wageningen, robin.smale@wageningen.nl) of Flip Oude Weernink (Toro E-Mobilita, flip@toro-emobilita.nl). Ook voor algemene vragen kun je terecht bij Robin Smale.