00-uittestpagina (wissen wanneer uitgetest)

De titel van de Gallerij

Een introtekstje voor de gallerij

Wilt u advies over uw volgende besparingsstap?

Leida, Pauline en Renate van het energieloket zijn gratis via e-mail en telefoon (0317 492 801) bereikbaar voor al uw vragen over verduurzaming. Als er niet opgenomen wordt, spreek dan een bericht in. U wordt binnen twee werkdagen teruggebeld

Dit is de titel van kolom 1

Dit is de titel van kolom 2

Hier kan eventueel ook een tekstje of andere content komen

Inloop in de Binnenstadswinkel

U kunt het energieloket bellen, e-mailen en bezoeken in de Binnenstadswinkel (Hoogstraat 23, Wageningen). U kunt zonder afspraak binnenlopen. Kijk in de webagenda voor actuele openingstijden van de inloop.

Speeddates met de energieadviseur

Daarnaast organiseert het energieloket regelmatig speeddates met een onafhankelijke energieadviseur in de BBLTHK (Stationsstraat 2). Een speeddate geeft vaak concrete vervolgstappen. Of het geeft een goede indruk van het nut van verdere begeleiding bij uw project. De speeddates zijn vaak van tevoren volgeboekt. Wilt u zeker zijn dat u aan de beurt komt? Maak dan een afspraak via het energieloket.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende inloop en speeddates.

Energieadviseurs: huisbezoek met maatwerk

Wilt u graag dat er iemand aan huis langs komt die u langer en meer gedetailleerd kan adviseren? Maak dan een afspraak met één van de onafhankelijke Wageningse Energieadviseurs. Dit advies is niet gratis maar kan u uiteindelijk wel veel geld besparen!

Sweers Energieadvies

Frans Sweers

Specialisme:
Woningen
Energieneutraal

Hanneke Tent Energieadvies

Hanneke Tent

Specialisme:
Woningen
Energieneutraal
VVE’s

Sowieso DAT

Robert Tersmette

Specialisme:
Bestaande woningbouw
Praktisch georiënteerd advies