Terug naar alle voorbeelden

Slimme Bandenpomp bij Alfa Accountants in Wageningen

Veel auto’s rijden rond met een (veel) te lage bandenspanning. Je verbruikt dan meer brandstof. Dat kost geld en is niet goed voor het milieu. Ook is rijden met een lage bandenspanning minder veilig. Met de Slimme Bandenpomp bij Alfa Accountants en Adviseurs kun je eenvoudig en gratis je banden oppompen.

Je kunt de bandenspanning handmatig invoeren, maar ook met behulp van je kenteken. De Slimme Bandenpomp weet precies wat de juiste bandenspanning is voor elke auto. Hij houdt ook rekening met bijvoorbeeld seizoen, buitentemperatuur, gereden afstand en belading.

Twintig euro besparen

Als je de Slimme Bandenpomp elke twee maanden gebruikt, kun je per keer al snel twintig euro besparen. Dat blijkt uit onderzoek van adviesbureau CE Delft.

De pomp is 24 uur per dag te gebruiken. Locatie: Agro Business Park 85 in Wageningen. De pomp kan overweg met alle autobanden, behalve vrachtwagens met meer dan vier banden of een druk van meer dan vijf bar.

Ligt Alfa Wageningen niet op je route? Kijk op de kaart met locaties voor slimme bandenpompen waar de andere honderden Slimme Bandenpompen beschikbaar zijn.

Duurzaamheid en Alfa

Alfa Accountants en Adviseurs is een B Corp. Dat betekent dat het bedrijf zich inzet voor mens, milieu en maatschappij. De Slimme Bandenpomp werkt op een zonnepaneel en vermindert het energieverbruik van auto’s.