Illustratie van twee fietsen met de tekst Fiets met ons mee op Love to Ride

Fietsvalley – stap op de fiets met jouw medewerkers!

Aan de slag met fietsstimulering binnen jouw organisatie? Doe mee met Fietsvalley! Deze fietscampagne maakt gebruik van het internationaal succesvolle fietsprogramma Love to Ride, waar medewerkers, afdelingen en organisaties fietschallenges kunnen aangaan en mooie prijzen kunnen winnen.

Fietsvalley heeft een fietscommunity op het platform van Love to Ride. Hier zie je precies hoe jouw organisatie ervoor staat: hoeveel kilometer jullie fietsen, hoeveel CO₂ jullie verbranden en welke medewerker de beste fietser van de maand is. Bovendien staat iedere maand in het teken van een fietsthema, met uitdagende fietschallenges. Dat is niet alleen leuk om te doen, jouw medewerkers kunnen er ook nog mooie prijzen mee winnen!

Daarnaast is een e-bikeprobeerpool ook onderdeel van het pakket. Hoe weten jouw medewerkers immers wat er zo fijn is aan een e-bike als ze het niet kunnen proberen? Met een positieve ervaring op zak, geef je jouw medewerkers een extra (elektrisch) duwtje in de rug.

Maar voordat je start met dit frisse fietspakket, bekijken we uiteraard eerst het fietspotentieel van jouw organisatie. Met een postcodescan analyseren we de kansen en uitdagingen. Zo kunnen we je een passend advies geven voor een campagne op maat.

Wat is het concrete aanbod?

Als je met jouw organisatie meedoet aan de activeringscampagne van Fietsvalley, ontvang je in elk geval:

  • een starterskit met flyers, posters en digitale content;
  • inzicht in de fietspotentie van jouw organisatie;
  • een bedrijfsprofiel op de fietscommunity Love to Ride waar iedere medewerker kan meedoen;
  • een jaarkalender met fietsacties;
  • verschillende fietschallenges;
  • een e-bikeprobeerpool;
  • begeleiding van onze fietsregisseur;
  • een mooie (lease)aanbieding voor een eigen e-bike.

Daarnaast draag je met deze campagne ook bij aan een fijne en gezonde omgeving, met stevige CO₂-reductie. En natuurlijk trappen je medewerkers zich fit en fris!

Hoe doe ik mee?

Klaar om aan de slag te gaan met fietsstimulering? Meedoen is heel eenvoudig! Ga naar de website van Regio Foodvalley en neem contact op met mobiliteitsmakelaar Tako de Jong.

De activeringscampagne van Fietsvalley maakt onderdeel uit van het Mobiliteitsconvenant Regio Foodvalley.