Plantaardig en lokaal eten is beter voor onze planeet. Hoe je meer groen kunt en wilt integreren in jouw levensstijl, is aan jezelf. Op zaterdag 4 maart wil SmaakPark met het evenement “Plan(ee)taardig!” de bezoekers inspireren met foodstands, demo’s en lezingen over plantaardig eten. Vanaf 16.00 u is er een ook een markt met innovatieve producenten, waaronder enkele van StreekWaar, die jou willen inspireren met een plant-based assortiment.
Programma (gratis bij te wonen):
- 12.00 uur – Foodstands met de lekkerste plantaardige gerechten en drankjes bij de bar
- 14.45 – 15.45 uur – Lezing | Emile Samson (Foodlab SmaakPark) “Umami in de vegetarische/veganistische keuken. Hoe voeg je ‘de oempf’ toe aan jouw groentegerecht”
- 16.15 – 17.00 uur – Lezing, Meet & Greet | Jessica Koomen “Jaarrond oogsten en eten uit de ecologische moestuin”
- 18.00 uur – Trekking loterij | Maak kans op leuke prijzen (ter beschikking gesteld door de makers/verkopers). Lotnummers: € 1,00 per stuk / 10 voor € 8,50
- 16:00-20:00 uur – Markt | Innovatieve producenten, makers en aanbieders met een plant-based assortiment
Keer voor meer informatie op de website van Smaakpark Ede.