Klimaatcafé

Wanneer

6 maart 2024    
19:30 - 21:30

Elke eerste woensdag van de maand, buiten vakanties om, organiseren Platform Duurzaam Wageningen, Grootouders voor het Klimaat en de klimaatburgemeester van Wageningen een klimaatcafé.

Er is tijdens het 2 uur durende café een presentatie of lezing over een onderwerp wat te maken heeft met klimaat of duurzaamheid. Ook sociaal duurzame onderwerpen komen aan bod. Er is ruimte voor discussie om samen na te denken over concrete stappen. Ook stellen elke maand een aantal duurzame en/of sociale initiatieven in Wageningen zich voor in korte pitches aan het begin van de avond.

Een aantal weken van tevoren wordt het thema van het klimaatcafé via de Stad Wageningen, de website van Platform Duurzaam Wageningen, de nieuwsbrief van Platform Duurzaam Wageningen en de agenda van Wageningen Duurzaam bekend gemaakt. De thema’s van de eerdere klimaatcafé’s en verslagen zijn terug te lezen op de website van Platform Duurzaam Wageningen.

Kom een keer langs als je interesse hebt! Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. Eventueel kun je een donatie geven voor de onkosten via NL41 TRIO 0320 5129 08 t.n.v.  Platform Duurzaam Wageningen.

Het klimaatcafé is in zaal XL van Thuis Wageningen.