Kinderkleding- en speelgoedbeurs Wageningen Noordwest

Wanneer

6 april 2024    
09:30 - 12:00

De productie van textiel heeft een grote impact op mens en milieu, vooral door de winning van grondstoffen en productie. Dit moeten we veranderen. Door tweedehands kleding te kopen draag je bij aan een circulaire economie in Wageningen.

Op zaterdag 6 april kan je bijvoorbeeld naar de voorjaarsbeurs van de kinderkleding- en speelgoedbeurs Wageningen Noordwest. Ook dit voorjaar ruimen veel ouders de kleding- en speelgoedkasten van hun kinderen op. Opgeruimde kasten, en nog een zakcentje verdienen ook! Zo krijgen kleren en speelgoed weer een nieuw leven in een nieuw gezin!

Dertig jaar geleden, toen de eerste bewoners Noordwest in trokken, is dit initiatief gestart door ouders uit de wijk. Het zorgde voor verbinding in de wijk én levert de scholen een extra zakcentje op. Omdat we zo dankbaar gebruikmaken van de gebouwen van OBS de Nijenoord en de Johan Frisoschool, krijgen zij 25% van onze opbrengst. Van deze bijdrage is kort geleden het schoolplein opgeknapt.

Wil je meer informatie? Een tijdslot reserveren voor je bezoek? Zelf kleding verkopen op de beurs? Vrijwilliger worden bij dit 2-jaarlijkse evenement? Kijk dan op: www.kinderkledingbeurswageningen.nl.