Informatieavond Herenboeren Wageningen/Rhenen

Wanneer

20 maart 2023    
19:30 - 21:00

Op 20 maart organiseert Herenboeren Wageningen een informatieavond voor geïnteresseerden. Graag vertellen ze meer over de plannen voor een Herenboerderij in de omgeving van Wageningen en/of Rhenen. Kom je ook? Geef je dan op via de website. 

Wat

Wij gaan een goed georganiseerde boerderij opzetten, waar puur en eerlijk voedsel wordt geproduceerd: groenten, aardappelen, fruit, eieren, rund-, varkens- en kippenvlees. Alles van een hoge kwaliteit en voor een prijs die vergelijkbaar is met die van de supermarkt. Het wordt een plek waar het goed toeven is voor mens en dier. Een ervaren boer zal verantwoordelijk zijn voor het werk op de boerderij.

Steeds meer Herenboerderijen

In Boxtel is in 2016 de eerste Herenboerderij van start gegaan. Inmiddels zijn er meerdere boerderijen in Nederland volop in bedrijf, en tientallen initiatieven zoals wij zijn bezig om een Herenboerderij op te richten. Bekijk het onderstaande filmpje. In minder dan 2 minuten krijg je een aardige indruk van de enorme variatie aan gewassen en dieren op de Herenboerderij in Boxtel; van hennen en hanen tot fruitteelt, tuinbouw, runderen en varkens. En dat alles op minder dan 20 hectare en uiteindelijk voor zo’n 500 mensen.