Terug naar alle deelnemers

Logo Van Rennes Zonne-energie

Zonne-energie – Van Rennes

Van Rennes is sinds 1921 een begrip in Wageningen en wijde omgeving. Inmiddels zwaait de vierde generatie de scepter over dit gerenommeerde familiebedrijf. In bijna een eeuw zijn we uitgegroeid van een schildersbedrijf tot een onderneming met zes elkaar aanvullende en versterkende disciplines: Schildersbedrijf, Bouwbedrijf, Meubel- en interieurbouw, Spuiterij, Zonne-energie en Duurzame verlichting. Door deze unieke combinatie kunnen we iedere klant zowel een specifiek als een geïntegreerd totaalaanbod doen.

Ambitie

Het is onze ambitie om een gegarandeerd hoog kwaliteitsniveau te bieden. En dat maken wij waar door ons belangrijkste uitgangspunt: vakwerk is een ambacht! Met ons team van 45 enthousiaste medewerkers staan wij daarvoor in. Onze cultuur kenmerkt zich door een combinatie van gedreven vakmanschap en een klantgerichte aanpak. Vanuit deze kernwaarden benaderen we ieder project, groot of klein. Om topkwaliteit te leveren en iedere opdrachtgever te verrassen met het uiteindelijke resultaat.

Onze website biedt u een overzicht van de diverse activiteiten en producten van Van Rennes. Graag nodigen we u uit daar kennis van te nemen. Wilt u meer informatie? Neemt u dan vooral contact met ons op!