Terug naar alle deelnemers

Installatietechniek – Wiesenekker

Wiesenekker Installatietechniek, opgericht in 1917

Als erkend installateur zijn wij dagelijks actief in de Installatietechniek en Badkamers. Als regionaal installatiebedrijf hebben wij een goede naam en imago op gebied van installatietechniek en badkamers opgebouwd. Ons bedrijf bestaat uit twee takken, namelijk Installatietechniek en de Badkamer tak met eigen badkamer ploegen en tegelzetters die continue vol liefde voor het vak de meest mooie badkamers maken. Kijk op onze badkamer website naar “ontwerpen” en zie een greep uit wat we recent gemaakt hebben.

Onze installatie tak beschikt over vakmensen, wij beschikken over ervaren en goed opgeleide installateurs, waaronder elektriciens, verwarming- koel- en servicemonteurs. Wij ontwerpen en realiseren dan ook de meest fraaie energie zuinige installaties met onze eigen monteurs. Daar de techniek steeds verder ontwikkeld, belangrijker en complexer wordt werken wij aanvullend samen met externe specialisten. Op de gebieden waar onze eigen ervaring en kennis onvoldoende toereikend is, schakelen wij externe specialisten in zodat de complete installatie voldoet aan de eisen en normen.

Het doel van menig bouwteam is : “ Het realiseren en in gebruik nemen van een efficiënte en juist werkende duurzame installatie conform de wensen van de opdrachtgever, zonder onnodige hoge kosten “. Wij zijn geen groot bedrijf, met 12 eigen mensen zijn wij dan ook druk en is het te adviseren om vroegtijdig een afspraak te plannen voor kennismaking en advies.

Ons afdeling Installatietechniek richt zich op:

 • Verwarmen en koelen van woning en utiliteitsgebouw
 • Airconditioning / warmtepompen en laagtemperatuur installaties
 • Hybride cv-ketels en SHR-cv-ketels
 • Zonde-energie oplossingen PV en thermisch
 • Pellet ketels en biomassa installaties (8 modellen in onze showroom)
 • Luchtverwarming ook op gebied met pellets
 • Elektra werkzaamheden
 • Installatie- en loodgieterswerk
 • Renovatie-, uitbouw- en nieuwbouw werkzaamheden
 • Dak- en zinkwerk
 • Riolering (eigen ontstoppingswagen en riool camera service)
 • Onderhoud en service
 • 24/7 spoed servicedienst voor abonnement houders

Wij doen vrijwel al onze opdrachten rechtstreeks wat inhoud dat wij gewend zijn om zaken te doen met de opdrachtgever, bewoners / gebruikers van het gebouw. Op deze wijze leren wij uw wensen als bewoner en opdrachtgever goed kennen en kunnen wij u juist adviseren in de mogelijkheden, eventuele praktijk voor- en nadelen en ook mogelijke alternatieven doornemen. Investeren in elkaar zorgt voor een weloverwogen voorbereiding, juiste keuzes, correcte planning met veelal een veel prettiger traject, beter eindresultaat, garantie en onderhoud na ingebruikname.

Daar wij over een eigen kantoor-, showroom- en advies team beschikken zijn wij dagelijks via ons algemene nummer en showroom nummer voor de badkamers, alsmede mail bereikbaar. U geniet bij ons van korte lijnen en u kunt op zaterdag tussen 10:00 – 16:30 uur ook terecht voor advies en ontwerp van uw nieuwe badkamer of bijvoorbeeld voor uw nieuwe tegels(vloer). In geval u juist installatietechnisch advies wenst inzake verwarming of koeling, maak dan een afspraak, normaliter zijn op zaterdag namelijk alleen onze badkamer specialisten aanwezig.

Maak kennis met Wiesenekker Installatietechniek, Wij begroeten u graag !

Achterbergsestraatweg 128
3911 CX  RHENEN

Telefoonnummer algemeen: 0317 61 90 16
Telefoonnummer toonzaal: 0317 61 83 90

Website: www.wiesenekker.nl