Terug naar alle deelnemers

Logo Van Swaay, aannemersbedrijf en projectontwikkelaar

Bouwbedrijf – Van Swaay

De kracht van Van Swaay

Van Swaay is een aannemersbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen. Sinds de oprichting in 1937 hebben we onze kennis en ervaring voordurend uitgebouwd om ook in de toekomst, met vakmanschap en toewijding, een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van onze ambities en aan de ambities van onze klanten. Van Swaay ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als een vanzelfsprekendheid. Zowel in onze projecten als in onze organisatie kenmerken innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid en duurzaam ondernemen onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Van Swaay is een solide partner bij onder andere:

  • het aanbrengen van vloer- of gevelisolatie;
  • het realiseren van een uitbouw;
  • het maken van een schetsontwerp;
  • het vervangen van kozijnen;
  • nieuwbouw van uw droomhuis of bedrijfspand;
  • het uitvoeren van iedere denkbare onderhoudsklus in het kader van energiebesparende maatregelen;
  • het plaatsen van een dakkapel;
  • het vervangen van dakpannen;
  • het bouwen van een bijgebouw of creëren van een praktijkruimte;
  • het vervangen van een cilinderslot;

Duurzaamheid als inspiratie

Van Swaay heeft door de economische situatie geleerd om te denken in uitdagingen en kansen. Deze zien we, voor zowel ons bedrijf als voor de opdrachtgever, in renovatie en  (groot) onderhoud. Gebouwen moeten goed onderhouden worden, anders leveren ze in op leefbaarheid, representatie, maar vooral ook op waarde. Daarnaast speelt energiezuinigheid ook een grote rol.

Een staat van dienst om trots op te zijn

Van Swaay heeft in diverse samenwerkingsverbanden aantoonbaar veel projecten gerealiseerd, waarin ook energiezuinigheid centraal staat. De werken lopen uiteen van maatwerk tot grootschalige renovatieprojecten zoals appartementencomplexen en universiteitsgebouwen. Het heeft geleid tot een staat van dienst binnen de regio van Food Valley waar we trots op zijn.

Timmerwerkplaats en certificering

Van Swaay beschikt over een timmerwerkplaats waarin wij onze kozijnen vervaardigen volledig onder KOMO-certificaat (klasse 1 t/m 4). Tevens beschikken wij in het kader van duurzaamheid over het FSC-certificaat en een moderne spuitcabine. De certificeringen vormen een waarborg voor de kwaliteit die we leveren.

Van Swaay werkt aan een duurzame toekomst

Duurzaamheid, met aandacht voor natuur en milieu, voor nu en in de toekomst; dat is onze ambitie en daarop hebben we ons beleid gericht. Optimale logistieke planning, oog voor duurzame detailleringen en materiaalgebruik spelen hierin een rol. Met deze presentatie hopen wij u meer inzicht te hebben gegeven in wie we zijn en waar we voor staan.

Bouwbedrijf Van Swaay BV
Lawickse Allee 77-79
Postbus 112
6700 AC Wageningen
Telefoon: 0317 – 425025
info@vanswaay.com
www.vanswaay.com