Terug naar alle activiteiten

Informatieavond Nude in het Groen

Informatieavond Nude in het Groen

Wanneer

16 mei 2023    
19:30

Locatie

Huppelpad 2
Wageningen

Wil jij streekeigen bomen en struiken en meer vogels en vlinders op jouw erf of in de tuin? Wil je bijdragen aan het landschap van de Nude? Dat kan! Doe mee met het project ‘Nude in het Groen’ dat gelijktijdig in het buitengebied als de buurtschap van start gaat! Graag nodigen bewonersinitiatief De Nieuwe Nu en SLG jouw uit voor de gezamenlijke informatieavond op dinsdag 16 mei 2023 om 19.30 uur in het gebouw van de Duivenvereniging aan Huppelpad 2 te Wageningen.

Beplanting buurtschap de Oude Nude

Bewonersinitiatief De Nieuwe Nu wil samen met bewoners van de buurtschap een streekeigen beplantingsplan opstellen voor de buurtschap de Oude Nude en nieuwe streekeigen beplanting aanplanten op openbaar terrein en erven en tuinen van de bewoners zelf. Ook deze nieuwe beplanting voor het buurtschap wordt voordelig door de gemeente en provincie beschikbaar gesteld en kan worden afgehaald op de uitdeeldag eind 2023. Zo wordt het buurtschap nog groener en mooier.

Aanmelden

Heb je interesse om mee te doen aan deze beplantingsprojecten of wil je meer te weten komen over de buurtschap de Oude Nu en het omliggende landschap? Dan ben je van harte welkom op de informatieavond op dinsdag 16 mei 2023. Aanmelden voor de informatieavond kan via slgelderland.nl/projecten/nude-in-het-groen. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.15 uur en de avond start om 19.30 uur.

Ben je verhinderd op 16 mei maar heb je wel interesse om mee te doen aan dit project? Dan kun je je via dit formulier ook alvast aanmelden voor deelname aan het project.

 

Dit project is een initiatief van de Gemeente Wageningen, De Nieuwe Nu en SLG en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.