Win een e-bike en bekijk gratis de première van Film 2040

25 mei 2020

Om een duurzamer, gezonder en schoner Gelderland te worden, hebben we iedereen nodig! Provincie Gelderland nodigt je uit voor de première van Film 2040 én organiseert een leuke challenge.

Film 2040
De film 2040 schetst hoe onze wereld er in 2040 uit kan zien als we nu op een positieve manier met klimaat en natuur aan de slag gaan. Op 27 mei om 19:00 organiseert Climate Cleanup een digitale klimaatpositieve avond, waar de film in première gaat. Wil je hier gratis digitaal bij aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze link. Wil je de film later kijken? Meld je dan aan via deze link. Dan kun je de film van 4 tot en met 11 juni kosteloos kijken op een tijdstip dat jou uitkomt.

Challenge
Van 27 mei tot 17 juni word je uitgedaagd om deel te nemen aan de duurzaamheidschallenge! Deze challenge duurt drie weken, met elke week een nieuwe opdracht. Voltooi jij de opdracht binnen de aangegeven tijd? Dan maak je wekelijks kans op een duurzame prijs. Lukt het jou om ze allemaal te voltooien? Wie weet win je dan de hoofdprijs: een e-bike!

Volg het provinciale Instagram en Facebook account om de ontwikkelingen te volgen en mee te doen aan de challenges. Wie nomineer jij? Daag je familie, vrienden, kennissen en collega’s uit met #mijn2040challenge.