Online Klimaatcafé: Wat kunnen wij in Wageningen samen doen?

Deelnemers van het Klimaatcafé in een zaal

5 december 2021

Het Platform Duurzaam Wageningen en de Klimaat Coalitie Wageningen organiseren het derde klimaatcafé op maandag 6 december van 19.30 tot 20.30 uur via Zoom. Deze avond komen er twee Wageningse initiatieven aan het woord en is er ruimte om ‘netwerkvragen’ te stellen of een initiatief te presenteren.

Aniek van den Berg, student aan de WUR, zal de avond beginnen met een spoken word dat zij schreef als afdronk van de COP21. Namens de Klimaat Coalitie Wageningen deelt zij daarna de plannen voor na de klimaatmars in Amsterdam afgelopen 6 november.
Pauline Schakenbos, ambassadeur van SDG lokaal (Sustainable Development Goals), vertelt over twee voorbeelden van lokale samenwerking in Oosterhout en in Hilversum.

Naar aan leiding van het vorige klimaatcafé wilden we deze maand iemand uit Amsterdam uitnodigen om toe te lichten wat de donut economie in Amsterdam te weeg heeft gebracht. We hebben iemand bereid gevonden om dat in januari te doen: jullie houden dat te goed.
Het klimaatcafé is bedoeld voor ontmoeting en inspiratie. Helaas kunnen we dat deze keer niet fysiek doen. U bent van harte welkom om mee te doen via Zoom. Aanmelden is niet nodig, klik op deze zoomlink