Informatieavonden energiebesparing voor woningeigenaren

18 februari 2020

LET OP: wegens corona zijn de informatieavonden verplaatst. Begin april volgt meer informatie.

Huizen met verschillende bouwjaren hebben verschillende uitdagingen als het gaat om energiebesparing. Daarom organiseert Wageningen Woont Duurzaam in 2020 een serie informatieavonden, toegespitst op woningen met een specifieke bouwperiode.

Bent u benieuwd hoe u in uw eigen woning het beste energie kunt besparen? Kom dan naar één van de informatieavonden. U krijgt informatie die past bij uw woningtype en kunt kennismaken met bedrijven die u meer kunnen vertellen over verschillende producten. Ook is er elke avond een onafhankelijk energieadviseur aanwezig. Inloop is vanaf 19.15 uur, start avond 19.30 uur. U hoeft zich voor deze avonden niet vooraf aan te melden.

De gemeente biedt ook besparingsacties aan, gratis of met korting. Denk aan uw huis tochtvrij maken, een advies door een energieadviseur, korting op zonnepanelen. Kies het zelf! En: wees er snel bij, want op = op. Kijk voor de mogelijkheden op ´Hoe laag kun je gaan?

Wanneer zijn de informatievonden?

Bouwjaar tot circa 1925 (steens – zonder spouwmuur)
Datum en locatie: volgt

Bouwjaar tussen circa 1925 en circa 1970 (niet geïsoleerd bij de bouw)
Deze informatieavonden zijn al geweest

Bouwjaar tussen circa 1970 en circa 2000 (geïsoleerd bij de bouw)
Datum en locatie: volgt

Bouwjaar vanaf circa 2000 (redelijk tot goed geïsoleerd, focus op installaties)
Datum en locatie: volgt

Twijfelt u of dit interessant is voor u? Of weet u niet zeker welke informatieavond het beste past bij uw woning? Neem dan contact op met het Energieloket: 06-2
4 35 02 83 of vraag@energieloket-wageningen.nl