Herfstcolleges 3 en 16 september

25 augustus 2020

De gemeente wil samen met iedereen in Wageningen een visie maken op de stad, met bijzondere aandacht voor de binnenstad. In september zijn er twee herfstcolleges, die u in de Junushof of online kunt volgen. Elke avond heeft een eigen thema.

Donderdagavond 3 september 2020: Stad van de toekomst
Een avond over duurzaamheid, klimaatadaptatie, circulariteit, stadsvernieuwing, innovaties en groene groei. Met als sprekers: Rob Roggema van de Hanzehogeschool Groningen en Andy van den Dobbelsteen van TU Delft. Deze lezing is verplaatst vanwege corona en vond oorspronkelijk plaats op op donderdagavond 9 april. Voor meer informatie bekijk de uitnodiging voor deze avond.

Woensdag 16 september 2020: De leefbare stad
Binnen dit thema zal Thomas Steensma van Adema Architecten u meenemen in de ruimtelijke vertaling van het concept positieve gezondheid. Martijn Duineveld van Wageningen UR zal ingaan op de vraag ‘wat maakt een stad leefbaar’. Deze lezing is verplaatst vanwege corona en vond oorspronkelijk plaats op dinsdagavond 24 maart 2020. Voor meer informatie bekijk de uitnodiging voor deze avond.

Aanmelden
De gratis colleges beginnen om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop met koffie en thee). U kunt zich aanmelden via e-mail omgevingswet@wageningen.nl. Geef in uw mail s.v.p. duidelijk aan voor welk(e) lentecollege(s) u zich aanmeldt. Deelname kan alleen na aanmelding en het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan via een e-mail naar omgevingswet@wageningen.nl. Geef daarbij aan of u het college in de zaal of via livestreaming wilt volgen.

Meer info op wageningen.nl >