GLOBUS festival: doneer voor het goede doel!

20 december 2019

GLOBUS is een nieuw music, art & ecofestival georganiseerd door acht enthousiaste jongeren uit Wageningen. Het festival is voor alle jongeren uit de brede omgeving van Ede en Wageningen. Het is op zaterdag 13 juni 2020 op de campus van de Universiteit Wageningen. De winst wordt gebruikt voor het opkopen en beschermen van tropisch regenwoud in Costa Rica om het woud te redden van ontbossing. Help je mee om dit groene en sociale initiatief werkelijkheid te maken? Doe mee met de crowdfundingsactie! Je kunt bijdragen tot en met 31 december 2019 via onepercentclub.com.

Over GLOBUS
GLOBUS heeft nog meer doelen voor ogen, zoals het opvullen van een ‘cultureel uitgaans gemis’ voor jongeren in Wageningen, duurzaamheid tastbaar maken voor jongeren door dans, kunst, Virtual Reality en een inspirerende markt, maar ook een langdurige brug slaan tussen student en stad en laten zien hoe op ze laagdrempelige wijze hun steentje kunnen bijdragen.

Duurzaam festival
Het festival zelf wordt zo duurzaam mogelijk georganiseerd. Dat willen de jongeren bereiken door het gebruik van 100% groene energie, afbreekbare en herbruikbare materialen. CO2-producerende vervoersmiddelen worden zoveel mogelijk geweerd. Er wordt biologisch bier geschonken en er komen foodtrucks die voornamelijk vegetarisch eten verkopen.

Wil je meer weten? Kijk dan op globusfestival.nl of stuur een mailtje naar info@globusfestival.nl.