Gezocht wijkambassadeurs Wageningen Woont Duurzaam

18 mei 2016

 

Helpt u mee om uw straat daarvoor warm te laten lopen voor Wageningen woont Duurzaam?

Om alle woningeigenaren in Wageningen stap voor stap op weg te helpen naar een steeds duurzamer en uiteindelijk zelfs energieneutrale woning slaan Coöperatie Vallei Energie, de gemeente Wageningen en de organisatie ‘Hoom’ de handen ineen.  In oktober 2016 start een grootschalig collectief inkoopproject voor (o.a.) isolatie en zonnepanelen starten. Hier hebben we Wijkambassadeurs bij nodig! Is dit iets voor u?

Wijkambassadeurs met een klein beetje tijd gezocht

Om van “Wageningen woont Duurzaam” zoveel mogelijk een project van- voor- en door Wageningers zelf te maken zoeken wij wijkambassadeurs die dit voorjaar (mei-juni) met ons mee kunnen denken en in de periode september-november een aantal uur kunnen helpen met bijvoorbeeld;

  • het uitzetten van een wijk-behoefte-enquête
  • het enthousiasmeren van straatgenoten voor het treffen van besparende maatregelen
  • het organiseren van een energieparty aan huis.

U hoeft geen kennis te hebben van energie(besparing) om ambassadeur te worden. Enthousiasme is wel een vereiste; samen helpen we Wageningen weer een stapje dichter bij Energieneutraal 2030.

Combinatie met Klimaatstraatfeest
Dit project kan heel goed samengaan met straatdeelname in het  Klimaatstraatfeest, dat afgelopen jaar een groot succes was in Wageningen. Ook als u daar meer over wilt weten bent u van harte welkom.

Tijdens een gezellige inloopavond op donderdag 26 mei  in het Heerenstraat Theater vertellen wij u alles over dit project. Kent u meer mensen in uw straat of buurt die ambassadeur zouden willen zijn? Kom dan vooral samen! Aanmelden mag maar hoeft niet. U kunt binnenlopen tussen 20u en 22u.
Bent u niet in de gelegenheid te komen maar wilt u wel graag ambassadeur worden neem dan contact op met; sanne.meelker@wageningen.nl 0317-492922