Donderdag 29 oktober: digitale informatieavond Wageningen Woont Duurzaam

26 mei 2020

Nu we in verband met de Corona-richtlijnen dit najaar vaker thuis zijn, merken veel mensen dat ze wel iets aan het comfort van hun woning willen doen. Een goed geïsoleerd huis is comfortabel en bespaart op de stookkosten. Maar waar begin je? Of wat doe je als je al het één en ander gedaan hebt?

Om deze vragen te beantwoorden organiseert Wageningen Woont Duurzaam op donderdagavond 29 oktober een digitale informatieavond via Youtube en RTV Rijnstreek. Een onafhankelijk energieadviseur geeft een mini-college woningverbetering, en een medewerker van de gemeente vertelt op welke manieren u de komende tijd (coronaveilig) hulp kunt krijgen met uw plannen. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De avond is bedoeld voor woningeigenaren. Voor huurders van de Woningstichting werd er op 22 september een informatieavond georganiseerd.

Het programma begint om 19:30 en is te volgen via het Youtube kanaal van gemeente Wageningen en via het televisiekanaal van de lokale omroep RTV Rijnstreek:

Ziggo: Horizon / mediabox: kanaal 36, CI+: kanaal 330
KPN / Telfort / XS4ALL: kanaal 1378 van KPN, Telfort, XS4ALL
T-Mobile thuis: Kanaal 793

Meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven, laat dan uw gegevens achter bij het Energieloket via vraag@energieloket-wageningen.nl of 0317-492801.

Actie ´Hoe laag kun je gaan´
De gemeente biedt ook besparingsacties aan, gratis of met korting. Denk aan uw huis tochtvrij maken, een advies door een energieadviseur, korting op zonnepanelen. Kies het zelf! En: wees er snel bij, want op = op. Kijk voor de mogelijkheden op ´Hoe laag kun je gaan?