Energiebesparen? Informatieavonden voor woningeigenaren

26 mei 2020

Huizen met verschillende bouwjaren hebben verschillende uitdagingen als het gaat om energiebesparing. Daarom organiseert Wageningen Woont Duurzaam een serie informatieavonden, toegespitst op woningen met een specifieke bouwperiode. Bent u benieuwd hoe u in uw eigen woning het beste energie kunt besparen? Kom dan naar de informatieavond die past bij uw woningtype. Er is elke avond een onafhankelijk energieadviseur aanwezig.

Aanmelden

Vanwege de coronamaatregelen is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.
Vooraf aanmelden met vermelding van uw telefoonnummer verplicht.
Heeft u interesse? Stuurt u dan een e-mail aan henriette.tielens@wageningen.nl met uw naam, telefoonnummer en de avond waarvoor u zich aanmeldt.

Informatieavond per bouwjaar

De informatieavonden zijn toegespitst op woningen met een specifieke bouwperiode:

Bouwjaar tussen circa 1970 en circa 2000 (geïsoleerd bij de bouw)
Dinsdagavond 23 juni. Locatie: Vredehorst (Tarthorst 1). Start: 19.30 uur

Bouwjaar vanaf circa 2000 (redelijk tot goed geïsoleerd, focus op installaties)
Woensdagavond 1 juli. Locatie: Vredehorst (Tarthorst 1). Start: 19.30 uur

Alle bouwjaren
Woensdagavond 8 juli. Locatie: stadhuis (Markt 22). Start: 19.30 uur

De aparte informatieavonden voor woningen met bouwjaar tot 1925 (en monumenten) en bouwjaar tussen circa 1925 en 1970 zijn al geweest.

Meer informatie

Twijfelt u of dit interessant is voor u? Of weet u niet zeker welke informatieavond het beste past bij uw woning? Neem dan contact op met het Energieloket: 06-24 35 02 83 of vraag@energieloket-wageningen.nl


Actie ´Hoe laag kun je gaan´
De gemeente biedt ook besparingsacties aan, gratis of met korting. Denk aan uw huis tochtvrij maken, een advies door een energieadviseur, korting op zonnepanelen. Kies het zelf! En: wees er snel bij, want op = op. Kijk voor de mogelijkheden op ´Hoe laag kun je gaan?