Duurzame Huizenroute op 30 oktober of 6 november

15 oktober 2021

Wat komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van je woning? Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn en waar veel belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Het bezoeken van een woning tijdens de Duurzame Huizen Route op 30 oktober en 6 november kan een goede eerste stap zijn om kennis op te doen.

Huiseigenaren stellen gastvrij hun woning open en vertellen over hun aanpak, ervaringen en de keuzes die zij hebben gemaakt. Voor iedereen die zijn woning wil verduurzamen een aanrader! Een bezoek aan een woning en de uitwisseling met de bewoners en andere bezoekers geeft veel nieuwe ideeën hoe je tot een goede aanpak komt voor je eigen woning.

Wilt u een huis bezoeken?
Op www.duurzamehuizenroute.nl/wageningen is te zien welke woningen er bij u in de buurt opengaan. Er zijn geen kosten aan verbonden. Vanwege de grote belangstelling is vroeg inschrijven een aanrader.

Wilt u uw eigen huis openstellen?
Heeft u in uw woning ervaring met bijvoorbeeld isoleren, zonnepanelen, gebruik van natuurlijke materialen of woont u in een geheel energiezuinig huis? En vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld u dan aan om op zaterdag 30 oktober en/of 6 november uw huis open te stellen. Elke ervaring telt! Uw verhaal helpt iemand die zelf ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen.

Geef aan henriette.tielens@wageningen.nl door dat u wilt meedoen op 30 oktober en/of 6 november. U krijgt van ons verdere instructies om uw huis aan te melden. Alvast nieuwsgierig? Op Duurzamehuizenroute.nl vindt u meer info.

Nog vragen?
Heeft u nog vragen? Bel of mail Henriëtte Tielens: 0317-492847, henriette.tielens@wageningen.nl