Digitale avond over energiebesparing voor Wageningen Hoog

29 januari 2021

Bent u woningeigenaar in Wageningen Hoog? En bent u benieuwd hoe u energie kunt besparen in uw woning? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een digitale informatieavond over energiebesparing op woensdag 10 februari om 19.30 uur.

Tijdens deze interactieve avond staan we stil bij het ondersteuningsaanbod en de ‘warmtevisie’ van de gemeente en bij slimme verbeterkansen voor de woningen in deze wijk. Ook gaan we in op vragen van aanwezigen. De avond begint om 19.30 uur (‘inloop’ vanaf 19.15 uur) en wordt georganiseerd via Zoom.

Meedoen is heel eenvoudig

Inloggen kon via een link die hier stond. Als u de link graag per e-mail ontvangt, of wanneer u vragen heeft over deze avond, kunt u een mailtje sturen naar vraag@energieloket-wageningen.nl.

Hulp bij Zoom

Heeft u nog nooit Zoom gebruikt, dan moet u mogelijk iets installeren nadat u op de link geklikt heeft. Werkt het niet goed of komt u er niet uit, bel dan even met Robert-Jan van het Energieloket (06-2435 0283).

Zegt het voort!

Energie besparen is nog leuker samen met buren. Zou u graag in één keer de daken van een heel rijtje isoleren? Of leren van hoe anderen het hebben aangepakt? Nodig dan ook uw buren uit voor deze avond! Spreek ze aan of zet het in de buurt-app, zodat we samen meer kunnen bereiken.