Digitale avond energiebesparing De Buurt Oost & West, Bovenbuurt & Benedenbuurt

1 december 2020

Bent u woningeigenaar in één van de Wageningse wijken met ‘buurt’ in de naam? En bent u benieuwd hoe u energie kunt besparen in uw woning? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een digitale informatieavond over energiebesparing op woensdag 16 december.

Voor de duidelijkheid komt hier een kaartje van de wijken waarvoor deze avond bedoeld is.

Tijdens deze interactieve avond staan we stil bij het ondersteuningsaanbod en de ‘warmtevisie’ van de gemeente en bij slimme verbeterkansen voor de woningen in deze wijken. Ook wordt er ingegaan op vragen van aanwezigen. De avond begint om 19:30 (‘inloop’ vanaf 19:15) en wordt georganiseerd via Zoom.

Meedoen is heel eenvoudig

Inloggen kan via deze link: https://us02web.zoom.us/j/85216116749. Als u de link graag per email ontvangt, of wanneer u vragen heeft over deze avond, kunt u een mailtje sturen naar vraag@energieloket-wageningen.nl.

Heeft u nog nooit Zoom gebruikt, dan moet u mogelijk iets installeren nadat u op de link geklikt heeft. Werkt het niet goed of komt u er niet uit, bel dan even met Robert-Jan van het Energieloket (06-2435 0283).

Zegt het voort!

Energie besparen is nog leuker samen met buren. Zou u graag in één keer de daken van een heel rijtje isoleren? Of leren van hoe anderen het hebben aangepakt? Nodig dan ook uw buren uit voor deze avond! Spreek ze aan of zet het in de buurt-app, zodat we samen meer kunnen bereiken.