Praat mee over Warm Wageningen

Wilt u met ons meedenken over de manier waarop we de huizen in uw wijk warm houden zonder aardgas? Kom naar de grote Warm-Wageningen-avond op donderdag 23 mei op het Pantarijn!

Locatie: Pantarijn
Adres: Hollandseweg 9-11, 6706 KN Wageningen
Datum: 23 mei 2019
Tijd: 18.30-21.45 uur

Nederland stapt over van gas naar duurzame energiebronnen.
Wat betekent dit voor uw wijk, en voor uw huis?

Nu verwarmen we onze huizen nog met aardgas, maar dat gaat veranderen. Niet alleen omdat de gaskraan in Groningen dicht gaat, maar ook omdat we gaan overstappen naar duurzame energiebronnen.

Die overstap is een grote opgave die we, als gemeente, graag samen met u willen oppakken. De eerste stap daarin is het opstellen van een plan waarin staat op welke manier de verschillende wijken in Wageningen het beste kunnen overstappen naar nieuwe energiebronnen. Voor dat plan is uw inbreng heel belangrijk.

Op donderdag 23 mei organiseren we daarom een grote bijeenkomst over de warmtetransitie. U kunt samen met inwoners van uw wijk in gesprek gaan over de alternatieven voor gas. Er zijn deskundigen die meer kunnen vertellen over de beschikbare technieken en uw vragen kunnen beantwoorden, er zijn vertegenwoordigers van wijken die zelf met het overstapproces actief zijn en er zijn meer buren uit uw wijk om het gesprek mee te voeren. We zijn blij met uw inbreng want het is duidelijk dat we iedereen nodig hebben voor deze grote opgave.

Meld u hier aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

[disclaimer]

Voor de bijeenkomst is een beperkt aantal plaatsen per wijk beschikbaar. In geval van grote opkomst kan het zijn dat we u op een wachtlijst plaatsen. Er wordt dan vervolgens persoonlijk contact met u opgenomen.

Tenslotte vragen wij uw aandacht voor het volgende:

  • Op deze avond worden foto’s gemaakt. Deze kunnen worden gebruikt in het verslag en de berichtgeving over de warmte-avond.
  • Wij bewaren uw e-mailadres om later eventueel nog contact met u te kunnen opnemen over de warmtetransitie.
  • We delen de e-mailadressen van de deelnemers per wijk zodat u desgewenst in contact kunt blijven met uw wijkgenoten.

Als u bezwaar tegen één of meer van bovenstaande zaken heeft, kunt u dit aangeven door een mail te sturen naar vraag@energieloket-wageningen.nl.