Terug naar alle aanbieders

Manos bouwdiensten

Wie zijn wij?

Manos betekent handen. Dat is wat Manos is, handen voor vakwerk. Voor uw werk kunnen het de handen van Manos zijn, of Manos selecteert en begeleidt de beste handen voor uw werk.
Hoofdactiviteit van Manos is het afwerken van onroerend goed en het uitvoeren van montages op het gebied van energie, akoestiek en verlichting. Manos komt voort uit een eenmanszaak, in ambachtelijk bouwwerk en montages van duurzame installaties. Nu bestaat het uit een groeiend eigen team van vaklieden en een breed netwerk van bekwame ondernemers in verschillende disciplines zoals stukadoors, installateurs, meubelmakers, vloerenleggers, timmerlieden, architecten, interieurontwerpers, siersmeden etc. Wij werken voor de particuliere en de zakelijke markt.

Manos is meestal aanwezig als afbouwpartij in een bouwtraject. Met name in projecten waarin hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en uitstraling. Manos is een gespecialiseerd bedrijf in stucwerk waaronder leem, tadelakt, beton-cire, kalk- cement en gips. Heeft daarin een grondige aanpak en denkt graag met u mee over kleur en ontwerp. Manos is aanbevolen verwerker van Tierrafino en Beton-cire.

Hoe dragen wij bij aan een duurzaam Wageningen?

Materialen, en de bewerking ervan, vormen uiteindelijk uw leef- of werkomgeving. De elementen die u altijd om u heen zult hebben. Volgens Manos ligt duurzaamheid niet alleen in de productie van bouwstoffen of energie, maar ook in de levensduur van een afwerking of installatie. Daarom past Manos hoogwaardige, stijlvolle en ecologische materialen doordacht toe. Dat is de manier van afwerken die duurzaam is: goed aangebrachte, tijdloze materialen.

Contactgegevens

Manos Bouwdiensten
Atilla Hermus
Leeuweriksweide 190
6708LN Wageningen

info@manosbouwdiensten.nl

Of kijk op www.manosbouwdiensten.nl.