Terug naar alle aanbieders

Kilian Water

ALS HET OM VERSTANDIG OMGAAN MET WATER GAAT

Wie zijn wij?

Kilian Water ontwerpt en realiseert al sinds 1997 systemen voor hemelwaterbenutting, het gebruik van afvalwater en infiltratie van hemelwater in de bodem. In 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een van de absolute specialisten die ons land kent op deze gebieden.

Infiltratie:

Onze werkzaamheden lopen van het leveren van hemelwaterinfiltratiesetjes voor overkappingen van 15 m2 tot het dimensioneren en realiseren van infiltratie en retentievoorzieningen voor complete bedrijventerreinen.Wist u dat de gemeente Wageningen subsidie verstrekt voor het afkoppelen van hemelwater van de riolering?

Waterhergebruik:

Hergebruik van gezuiverd afvalwater is voor bepaalde soorten ondernemingen interessant. Voorbeelden: de minicamping bij de boer waar het toilet gespoeld wordt met gezuiverd afvalwater, het betonboorbedrijf dat veel drinkwater in moet kopen en nog veel meer moet betalen aan het lozen van afvalwater op de riolering, het composteringsbedrijf dat zijn eigen percolaat hergebruikt, enzovoorts.

Hemelwaterbenutting:

Het benutten van hemelwater is, net als de bovenstaande onderwerpen, altijd maatwerk. Het dakoppervlak is maatgevend voor de aanvoer en de vraag moet daar op aangepast worden. Vaak gebeurt dit niet en dan kan een hemelwatersysteem nooit echt efficiënt werken. Voor een betaalbaar hemelwatersysteem wat echt doet waarvoor het bedoeld is, kunt u bij ons terecht.

Contactgegevenskilian-logo1-300x213

Kilian Water
Postbus 312
6700 AH Wageningen
0317-426436

info@kilianwater.nl
www.kilianwater.nl