Terug naar alle aanbieders

De Hypotheekshop Wageningen

Duurzaam financieel advies

Duurzame verbeteringen aan je woning kunnen voordelig uitpakken voor je maandlasten, de waarde van je woning, het wooncomfort én voor het klimaat! Je kunt denken aan het installeren van zonneboilers en zonnepanelen of het aanbrengen van gevel-, dak- of vloerisolatie. Maar ook aan het plaatsen van energiezuinige kozijnen en isolatieglas. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Wil je een ander huis kopen, heb je plannen voor een verbouwing of denk je aan oversluiten? Dan zijn er extra financieringsmogelijkheden voor energiebesparende maatregelen. Bij meerdere geldverstrekkers is het mogelijk om energiebesparende maatregelen onder bepaalde voorwaarden te financieren. Ook kun je kiezen voor een groene hypotheek, zoals een hypotheek van Triodos Bank. Wil je meer weten over het meefinancieren van energiebesparende voorzieningen en duurzame maatregelen? Wij helpen je graag!

Wie zijn wij?

De Hypotheekshop is bijna dertig jaar geleden ontstaan vanuit de NVM Hypotheekshop. In de loop van de jaren zijn we zelfstandig verdergegaan onder de naam ‘De Hypotheekshop’. Inmiddels doen we veel meer dan hypotheken: we kunnen je een compleet assortiment van financiële producten en verzekeringspakketten aanbieden. Zo vind je alles op het gebied van wonen en geld onder één dak. We zijn gespecialiseerd in ‘duurzaam financieel advies’.

Contactgegevens

De Hypotheekshop Wageningen
Plantsoen 44
6701 AS Wageningen
(0317) 41 58 61

wageningen960@hypotheekshop.nl
Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken op www.hypotheekshop.nl/wageningen