9 februari: informatieavond over LED-verlichting in de bblthk

Wageningen LED's GO!

19 januari 2016

Is het installeren van LED-verlichting ook wat voor uw onderneming? Op 9 februari is, in het kader van het project Wageningen Werkt Duurzaam, in de bibliotheek een informatieavond gehouden, georganiseerd door Qing Sustainable.

Om u te helpen bij de overstap is er een professionele projectpartner, gespecialiseerd in LED-verlichting, geselecteerd die het volgende kan bieden:

  1. een verlichtingsadvies, dat tevens een berekening van kosten en besparingen en terugverdientijden bevat.
  2. met wie raamafspraken zijn gemaakt over prijzen, installatiewerk, garanties etc waarop elke deelnemer een beroep kan doen
  3. die ook een financieringsconstructie beschikbaar heeft.

Op deze avond vertellen we u over de voordelen van, en de mogelijke besparingen met LED-verlichting, en over de wijze waarop we u binnen dit project kunnen helpen om technische en financiële afwegingen bij het overstappen naar LED-verlichting te maken.

Bovendien kunt u deze avond intekenen op het laten uitvoeren voor uw bedrijf van het kostenloze verlichtingsadvies. Met deze advies wordt bepaald welk typen LED-lichtbronnen en -armaturen nodig zijn als u uw huidige verlichting wilt laten vervangen door LED, welke kosten u daarvoor moet maken, en welke besparing dat oplevert. U kunt voor dit advies in aanmerking komen als u een kantoorpand, winkelbedrijf of een horecabedrijf heeft. Kortom: Wageningen LED’s go!

Diverse Wageningse ondernemers maakten het afgelopen jaar al de overstap, zij vertellen over hun ervaringen. Inloop vanaf 19:30 uur, het programma duurt van 20:00 tot 21:30 uur, na afloop is er nog een drankje.

Toegang is vrij, van harte welkom!