Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg bekroond met Green Key Goud

2 februari 2017

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is onlangs bekroond met Green Key Goud. De hotelmanager en zijn team besteden veel aandacht aan duurzaam ondernemen en het wordt zeer gewaardeerd dat dit nu ook vastgesteld is door middel van een Green Key certificaat.

Green Key Nederland kent drie niveaus: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer optionele maatregelen er – naast de verplichte maatregelen – worden gerealiseerd, hoe hoger de uitslag is. Dat het hotel met Goud bekroond is, komt niet als een verrassing voor hotelmanager Jan Lenstra. Het hotel is namelijk uiterst duurzaam met warmtepomp en zonnepanelen op het dak. ‘’Het hotel is bijna CO2-neutraal, alleen voor de keuken zijn we aangesloten op het gasnetwerk’’, aldus Jan Lenstra hotelmanagers van Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg.

Het doel van Fletcher Hotels is milieubewuster ondernemen. Door middel van het Green Key certificaat wil de keten laten zien dat alle hotels milieubewuster zijn. Inmiddels zijn bijna alle hotels van Fletcher gecertificeerd door Green Key.

Meer informatie over de Green Key certificering vind u hier:
http://www.greenkey.nl/watisgreenkey

Meer informatie over Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg:
http://www.hoteldewageningscheberg.nl/