De eerste 7 bedrijven laten de Wageningen LED’s Go verlichtingscan uitvoeren

Wageningen LED's Go! Wageningen Werkt Duurzaam

11 februari 2016

Al 7 bedrijven hebben zich aangemeld voor de verlichtingscan van Wageningen LED’s Go! Het zijn Matser, Café Loburg, Koepel Kinderopvang, Noldus Information Technology, Heerenstraat Theater, Terres des Hommes. Is het installeren van LED-verlichting ook wat voor u? Meldt u aan voor de gratis verlichtingsscan!

Op 9 februari is in het kader van het project Wageningen Werkt Duurzaam in de bibliotheek door Qing Sustainable een informatieavond over de actie Wageningen LED’s GO georganiseerd.

Op deze avond is aan ondernemers gepresenteerd wat de voordelen en de mogelijke besparingen zijn van LED-verlichting, en over de wijze waarop we binnen dit project geholpen kan worden om de technische en financiële afwegingen bij het overstappen naar LED-verlichting te maken.

Om u te helpen bij de overstap is er een professionele projectpartner, gespecialiseerd in LED-verlichting, geselecteerd die het volgende kan bieden:

  1. een verlichtingsadvies, dat tevens een berekening van kosten en besparingen en terugverdientijden bevat.
  2. met wie raamafspraken zijn gemaakt over prijzen, installatiewerk, garanties etc waarop elke deelnemer een beroep kan doen
  3. die ook een financieringsconstructie beschikbaar heeft.

Er hebben zich inmiddels 7 bedrijven intekend voor het kostenloze verlichtingsadvies. Met dit advies wordt bepaald welk typen LED-lichtbronnen en -armaturen nodig zijn als u uw huidige verlichting wilt laten vervangen door LED, welke kosten u daarvoor moet maken, en welke besparing dat oplevert. U kunt voor dit advies in aanmerking komen als u een kantoorpand, winkelbedrijf of een horecabedrijf heeft. Kortom: Wageningen LED’s go!

Spreekt dit u aan, en wilt u meer weten over LED, over het project? Wilt u een verlichtingsscan laten uitvoeren of heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u een mailtje sturen naar mstroeken@qing.nl