Bordje op winkeldeuren bespaart energie

23 november 2018

Het stookseizoen is weer volop aan de gang. In het centrum van Wageningen hingen daarom veel ondernemers het bordje ‘Natuurlijk zijn wij open’ weer op hun deur. Met dit bordje laten ze het winkelend publiek weten dat het van harte welkom is, maar dat de deur dicht is om de warmte binnen te houden. Dat bespaart veel energie en dus kosten. Het zorgt ook dat het binnen aangenaam blijft én geeft het signaal af dat de ondernemer klimaatvriendelijk onderneemt.

Vervolg succesvolle actie vorig jaar

Stichting Ondernemersfonds Wageningen en de gemeente boden de bordjes vorig jaar gratis aan aan alle ondernemers in het centrum. Ruim 130 van hen namen het bordje graag aan. Ze kregen positieve reacties op het bordje van het winkelend publiek. De actie krijgt de komende weken een vervolg. Ondernemers die ook een deurbordje willen, kunnen er één aanvragen bij de centrummanagers via info@wageningencentrum.nl.  Daarnaast zal een sticker voor de achterzijde van het bordje worden verspreid met de mededeling dat de winkel gesloten is. Dat maakt het nog eenvoudiger om het bordje permanent op de winkeldeur te laten hangen.

Meer weten over de actie?

Wilt u meer weten over de ‘Natuurlijk zijn wij open’-actie en wat de winkeldeur dichtdoen oplevert? In de factsheet-winkeldeurenactie Wageningen centrum staat het allemaal op een rij.