Zon Op Bedrijfsdaken 20 februari 16:00 informatiebijeenkomst stadhuis

Zon op Bedrijfsdaken

9 februari 2018

Wilt u graag zonne-energie op uw dak realiseren? Wilt u graag zelf hierin investeren of juist niet?

Er bestaan verschillende financieringsmogelijkheden om zonne-energie op uw dak te realiseren. Dit hangt onder andere af hoe groot uw dak is en hoe groot uw elektriciteitsaansluiting is.

Informatiebijeenkomst dinsdagmiddag 20 februari vanaf 16:00 op het stadhuis.

Bent u eigenaar of een beheerder van een pand van een stichting, vereniging of bedrijf en u wilt zich graag laten informeren over de mogelijkheden dan bent u van harte welkom! U kunt zich eenvoudig opgeven door een email te sturen naar klimaatneutraal@wageningen.nl

Ik heb een groot dak en een grootverbruik aansluiting

Bent u eigenaar of een beheerder van een pand met een groot dak met een grootverbruik aansluiting? Momenteel is het bedrijf Econnetic in opdracht van de gemeente en i.s.m. Wageningen Werkt Duurzaam deze daken aan het bundelen tot een interessant grootschalig project waarvoor landelijke subsidie aangevraagd kan worden. Hierdoor gaan de inkoopkosten omlaag, komt het project in aanmerking voor goedkope projectfinanciering en worden Wageningse ondernemers volledig ontzorgd.

Meer informatie is te vinden op www.wageningen.zonopbedrijfsdaken.nl. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met Rebekka de Koning: 0343-445 398.