Terug naar alle aanbieders

Rabobank

logo rabobank

Samen duurzaam sterker

Mensen en bedrijven realiseren de meeste impact met duurzame ontwikkeling als ze samen optrekken, een aandeel nemen in elkaar. Bij die verduurzaming wil de Rabobank Vallei en Rijn klanten en hun omgeving versterken, met financiële diensten en toegang tot kennis en netwerken. Zorg voor mensen, klimaat en natuur gaat vaak hand in hand met nieuwe verdienmogelijkheden en economische ontwikkeling.

Verduurzaming blijkt in de praktijk een proces dat mensen en bedrijven helpt om de verhouding tussen welzijn en welvaart steeds verder te verbeteren. Het gaat om de zorg voor mensen, klimaat, dieren, natuur en economie, nu en later. Het initiatief hiervoor ligt bij mensen zelf. Zij vormen de samenleving, de economie. Zij hebben vaak de ideeën om de balans tussen welzijn en welvaart en tussen klimaat en welvaart te verbeteren. En daar hebben ze zelf ook belang bij.

Meer weten? https://www.rabobank.com/nl/about-rabobank/in-society/sustainability/vision-and-policy/vision-sustainably-successful-together.html

Rabobank Vallei en Rijn
(0318) 660 660
info.vr@rabobank.nl