Terug naar alle aanbieders

LED verlichting – LED’sAdvice

Als duurzaam alternatief voor gewone verlichting kunnen we met nieuwe LED verlichting onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verminderen en het energieverbruik en de CO² uitstoot spectaculair verlagen.

Leds-Advice brengt nu een innovatieve technologie op de markt die afrekent met oude visies op licht, zonder de lichtbeleving van mensen te dimmen.

Wij staan voor technologisch leiderschap en introduceren de hoogste normen op het vlak van duurzaamheid, innovatie en design.

Om deze normen te kunnen waarborgen hebben wij ons aangesloten bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers van Duitse of Nederlandse afkomst namelijk AEG, SELF en ILLUXTRON als hoofdleveranciers.

Na initieel contact verzoeken wij vrijblijvend langs te komen voor een gesprek om te bespreken wat een nieuw verlichtingsplan voor u en uw zaak kan betekenen.

In overleg wordt besproken wat de mogelijkheden zijn omtrent de ruimte. U krijgt dan uitgebreide productuitleg en objectief advies over welke toepassingen u het meeste rendement opleveren.  Daarnaast doen wij een voorstel voor verlichting dat aangepast is aan het gewenste resultaat voor u. Wij zullen lichtmetingen uitvoeren rekening houdend met de gestelde lux normen voor uw bedrijfsvoering. Na inventarisatie komen wij met een gepersonaliseerd investerings- en besparingscalculatie. Dit wordt, waar mogelijk, onderbouwt met een grafische vormgeving van uw bedrijf met de bijbehorende licht-units om zo een visueel beeld te krijgen.

​Meer info: www.ledsadvice.nl