Terug naar alle aanbieders

LED verlichting – Gelderse IJzerhandel

logo GIJ

BESPAREN MET LED PANELEN VAN DE GELDERSE IJZERHANDEL

U kent ons natuurlijk van de boutjes, de moertjes en de schroefjes. Echter, de Gelderse IJzerhandel kan u ook helpen uw bedrijfsvoering te verduurzamen met advies over LED verlichting op maat.

LED verlichting is een zeer effectieve manier om energie en geld te besparen. De GIJ kan u van advies voorzien om ook uw verlichting te verduurzamen. De nieuwe LED panelen zijn hier een voorbeeld van.

Deze panelen hebben een licht opbrengst van 3000 lumen bij slechts een verbruik van 40w. Het paneel van 30 x 120 cm kost €90,-, maar omdat dit type verlichting slechts de helft van de stroom verbruikt kan deze investering zich al binnen 2 jaar terug verdienen. Voor LED verlichting hoeft u uw lichtplan niet aan te passen. Wij leveren moderne LED panelen in verschillende graden warm wit worden geleverd.

Mochten de investeringen in LED panelen toch nog te hoog zijn dan verkoopt de GIJ ook LED verlichting in de vorm van TL buizen. Zo is de installatie nóg gemakkelijker en kan de kostenbesparing direct beginnen.

Wilt u ook besparen op uw energiekosten of meer informatie?

U kunt ons vinden op:
Gelderse IJzerhandel
Bergstraat 24,Wageningen
Tel 0317-412182

www.gijnet.nl