Terug naar alle aanbieders

Eurijn

logo eurrijn

Wat is het?

De eurijn is de nieuwe munt van Wageningen! De voordelen zijn: het is renteloos, goed voor lokale ondernemers en de nieuwe circulaire economie wordt op gang gebracht. De te verwachten effecten zijn: meer bestedingsruimte voor lokale diensten en producten, het lokaal banenaanbod stijgt en lange termijn investeringen worden aantrekkelijker.
De eurijn is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van lokaal geld. Eurijn maakt deel uit van Circuit Nederland., waarin kennis en innovaties op het gebied van lokaal geld worden uitgewisseld.

Hoe werkt het?

Uitwisselen van eurijn doe je via: een app, internetbankieren of met een bankpas. Eurijn wissel je uit via een veilige, transparante en bekroonde betaalsoftware.
Met eurijn die een half jaar rond zijn gegaan mogen euro’s uit het dekkingsfonds op de Triodosbank gekocht worden. (Cash – out fee 0,5%)
De belastingdienst maakt geen onderscheid tussen eurijn of euro.

Maak de eurijn tot een succes!

Het is begonnen: de eurijn is er! Alle bedrijven die eurijn willen accepteren helpen risicoloos mee aan het succes. Wist je dat lokaal geld 3x vaker wordt uitgegeven dan een euro? Dat betekent 3x zo veel kansen en bestedingsruimte voor lokale producten en diensten.

Meer informatie: www.eurijn.nl