Terug naar alle aanbieders

Eetvallei streekproductenplatform

Eetvallei logo

Met Eetvallei willen we ambachtelijke producten van gepassioneerde boeren en producenten uit de streek toegankelijk maken voor lokale consumenten in de gemeenten Ede, Wageningen, Rhenen en Veenendaal.

Eetvallei is een online streekwinkel die is ontstaan om het makkelijker te maken om streekproducten uit de regio Ede, Wageningen, Rhenen en Veenendaal te kunnen kopen als consumenten uit diezelfde regio. De beschikbaarheid van die mooie ambachtelijke producten, die gemaakt zijn op hun eigen unieke plekje met ieder hun eigen verhaal, is nl. nogal versnipperd. Er zijn mooie smaakfietsroutes samengesteld waardoor je de prachtige omgeving in en rond de gemeente Ede kunt verkennen en die mooie bedrijfjes kunt bezoeken. Dat is leuk (echt!) voor een dagje uit met zomers weer, maar als je er dagelijks mee wilt koken, kun je aardig op gaan zien tegen het steeds weer afleggen van die afstanden.

Daarom is deze digitale streekwinkel gemaakt. U kunt op uw gemak, op uw eigen tijd rondkijken tussen het assortiment van de vele streekproducenten en een bestelling doen. Wij doen dan de boodschappen voor u, zetten het klaar bij een ophaalpunt of komen ze thuisbezorgen (zonder bezorgkosten in genoemde gemeenten).

Naast particuliere klanten leveren we ook aan bedrijven, instellingen en restaurants.

Sinds februari 2018 zijn ook de webwinkel activiteiten van Boer & Buur Boodschap van Esther Schoenmaker opgenomen in Eetvallei.

Meer informatie: www.eetvallei.nl
Vincent Mosch
06-48383852