Terug naar alle aanbieders

E4S Consult

logo E4S Consult

E4S Consult is een onafhankelijk adviesbureau met kennis en ervaring op het gebied van energie, duurzame energie en verduurzaming in de gebouwde omgeving en de industrie. Ons werkterrein loopt van beleid, onderzoek en strategieontwikkeling tot de uitwerking, ontwikkeling en realisatie van projecten. Wij zijn gecertificeerd als assessor en expert voor het BREEAM duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen en gebieden.

Verder kijken

Door verder te kijken dan techniek alleen en door het verbinden van techniek, organisatie en financiering realiseren we samen met onze opdrachtgevers economische en duurzame maatwerkoplossingen.

In Wageningen is E4S Consult als adviseur nauw betrokken geweest bij de Stichting Zonne-energie Wageningen. Voor MARIN heeft E4S Consult geadviseerd bij de realisatie van het grootschalige zonne-energiesysteem van 320 kWp op het dak van de binnenvaarttank.  De advieswerkzaamheden betroffen: het onderzoek van de haalbaarheid en het opstellen van de business case, de SDE+ subsidieaanvraag en de begeleiding van de aanbesteding. Met de Woningstichting en Idealis heeft E4S Consult een pilotproject uitgevoerd waarin 5 innovatieve experimentele zonneboilersystemen gerealiseerd zijn bij huishoudens en waarin de werking gedurende 1 jaar gedetailleerd gemonitord is.

Contactgegevenslogo_e4s

E4S Consult B.V.
Generaal Foulkesweg 40
6703BT Wageningen
KvK nr. 52077810
T: +31 (0) 317 427 974
F: +31 (0) 317 427 984

Email: info@e4s-consult.nl

Meer informatie
www.e4s-consult.nl