Vrijdag 21 juni a.s. Kijken bij de buren. Op excursie bij verduurzaamde kantoorpanden.

kantoor CTA

28 mei 2019

Op vrijdag 21 juni van 16:00-18:30 uur gaan kijken bij twee kantoorpanden in Wageningen waarvan de eigenaren stappen gezet hebben om het energielabel te verbeteren en om duurzame energie op te wekken. Het gaat om de panden van Noldus Information Technology en het pand dat CTA huurt van R.M.E. B.V. op het Business en Science Park Wageningen. Met netwerkborrel bij Noldus na afloop. Deze excursie wordt voor bedrijven en eigenaren van kantoorvastgoed in Wageningen georganiseerd door Wageningen Werkt Duurzaam, de gemeente en de Rabobank.

Het pand waarin CTA gehuisvest op Agro Business Park 2 is van energielabel E naar A gegaan door realisatie van o.m. LED verlichting en warmteterugwinning op de ventilatielucht. Kom het resultaat van LED verlichting ervaren in een kantooromgeving. Hoor over de beleving van gebruikers door de facility manager.

Het pand van Noldus Information Technology aan de Nieuwe Kanaal 5 is na een renovatie van de installaties van het gas af en heeft nu een energielabel A++.  Kom luisteren naar de verbeterde comfortbeleving van de gebruikers. We gaan kijken naar de vernieuwde installaties, de LED verlichting, het aantrekkelijke groene sedum dak en de zonnepanelen.

We sluiten bij Noldus af met een netwerkborrel. Als wind en weer het toelaten doen we dat in de fraai aangelegde groene achtertuin van Noldus.

We starten de excursie om 16:00 uur bij CTA op Agro Business Park 2 en kunnen daarna over Business en Science Park lopen naar Noldus aan de Nieuwe Kanaal 5.

I.v.m. de catering graag aanmelden.